Menu Sluiten

Toontje Lager

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium. De hits kennen we allemaal. Van ‘Stiekem Gedanst’ en ‘Net als in de Film’ tot ‘Zoveel te doen’. Jong en oud is bekend met het werk van Toontje Lager.

Maar ook laten zij het minder bekende repertoire ruimschoots aan bod komen zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’, ‘In gedachten’ en ‘Het doet pijn’. En wat te denken van de solohit van zanger Erik Mesie, het prachtige ‘Zonder Jou’. Toontje Lager geeft je een onvergetelijke beleving vol jeugdsentiment voor iedereen die toen jong was. Het repertoire weet Erik op een geheel eigen, sprankelende en ontspannen manier aan elkaar te vertellen met de verhalen achter de liedjes en leuke anekdotes. Ook de generatie van nu, die verder wil kijken dan de hedendaagse muziek, zal zeker genieten van de frisse aanpak en originele liedjes.

Erik Mesie wordt in deze ‘vernieuwde editie’ van Toontje Lager bijgestaan door bevlogen muzikanten die hun sporen in de rock-, pop- en musicalwereld ruimschoots hebben verdiend.

Meer informatie zie www.erikmesie.nl.